Ny artikel på Linkedin!

Lönsam, effektiv och hållbar elektronikproduktion i Sverige

Propoints ledning har haft som mål att behålla produktionen i Sverige för att kunna erbjuda hög kvalitet och flexibilitet med kort ledtid till krävande kunder. Men räcker det att fabriken ligger i Sverige för att verksamheten skall vara hållbar och effektiv?

Redan 2013 tog Propoints ledning ett strategiskt beslut att satsa stort på en full implementation av LEAN i hela organisationen. Vi hade tidigare arbetat med LEAN-inspirerade metoder som till exempel ställtidsreducering (SMED) och 5S, men nu handlade det om att ställa om sättet att tänka i hela verksamheten, både inom administration och produktion. Syftet med detta grepp var att stärka vår konkurrenskraft genom att använda våra resurser mer effektivt och frigöra kapacitet för tillväxt. Läs resterande på https://lnkd.in/dmFX-Ad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.