Propoint söker Produktionsberedare och produktionstekniker

Propoint AB erbjuder produktionsresurser, kunskap och erfarenhet inom elektroniktillverkning i form av prototyp, serieproduktion och helhetslösningar. Vi anpassar oss efter kundens behov och svarar gärna för inköp, logistik, projektledning, provning, service, leverans och uppföljning.

Toppmodern utrustning, gedigen kunskap och flexibilitet är våra starkaste sidor.

Våra betydande kunder representerar följande branscher: Telekommunikation, medicin, fordonselektronik, mätteknik, automation, och säkerhet.

Produktionsberedare och produktionstekniker

Arbetsuppgifter:

Som produktionsberedare och produktionstekniker arbetar du med att produktionssätta och industrialisera våra kunders produkter, ansvara för NPI (New Product Introduction), vilket innebär att utifrån ritningar och underlag välja den mest kostnadseffektiva tillverkningsmetoden samt säkra producerbarheten genom prototypserier med bifogade återmatningsrapporter och nollserier innan start av löpande produktion. Du ansvarar för att ta fram operationslistor och materiallistor, erforderliga test- och monteringsinstruktioner samt eventuella monteringsfixturer som ligger till grund för tillverkningsprocessen. I rollen arbetar du även med produktkalkylering och är ansvarig för arbetskylen vid offerering samt utvecklar och förbättrar rutiner och standarder för det egna arbetet. I rollen medverkar du på̊ offert- och eventuella konstruktionsgenomgångar samt deltar i förbättringsarbete enligt LEAN-principen. I rollen har du daglig kontakt och samarbete med marknad, inköp, produktion och konstruktion. Du har många kontaktytor och ett stort ansvar i att produktionsprocessen planeras på̊ ett effektivt sätt.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs flera års erfarenhet av liknade tjänster från företag i tillverkande industri och det är meriterande med högskoleingenjörsexamen. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper av Officepaket och olika affärssystem samt kunskap av mekanik CAD. Vidare formulerar du dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Som medarbetare på Propoint krävs goda grundkunskaper inom LEAN-principerna.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, strukturerad och har god förmåga att se till både detaljer och helheten. Du trivs med att ta ansvar och att jobba i en tempofylld omgivning. Vi ser det även som meriterande att du har ledarerfarenheter och de rätta egenskaperna för att på sikt fungerar som en ledare. Då tjänsten innebär mycket kontakt med företagets andra avdelningar och kunder är det viktigt att du är drivande, serviceinriktad, kommunikativ och flexibel.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till Per-Johan Johansson, kontaktuppgifter finns på hemsida, då vi arbetar med löpande urval bör du skicka din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *