Vi söker nya medarbetare till vår produktions- och test-avdelning

Montörer och testare

 

Du kommer att arbeta i företagets produktion med tillverkning av produkter åt våra kunder eller produkttester på vår testavdelning. Du är en viktig del i vårt arbete att säkerställa att våra tillverkade produkter håller högsta kvalitet.

 

För båda tjänsterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett tekniskt kunnande/intresse är av stor fördel. Vi ser även att du trivs med att arbeta i grupp och att du är ordningsam, stresstålig, glad och positiv. Erfarenhet av elektronikproduktion eller liknande tillverkningsindustri är meriterande.  

 

Vi rekryterar löpande, skicka därför ett personligt brev plus CV redan idag till Claes Thulin, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *